Evoluția Jocurilor Video

Publicat in IT&C 19 Ianuarie 2018 1461 ori
Google+ WhatsApp
Evoluția Jocurilor Video
Evoluția Jocurilor Video

Nu e de mirare că unul dintre cele mai răspândite hobby-uri este practicarea jocurilor online, pentru că reprezintă o afacere profitabilă pentru dezvoltatori și include între jucători persoane de ambele sexe și de toate vârstele, de la tineri la adulți și chiar persoane în etate. Gama largă de genuri este îndeosebi responsabilă pentru aceasta, deși nicio tipologie nu este chiar bătută în cuie.

 

Începuturile jocurilor virtuale sunt marcate de diverse încercări și descoperiri care rând pe rând, cu timpul, au dus la inovații din ce în ce mai spectaculoase (legat de grafici, sisteme, opțiuni și posibilități, etc.) și acoperiri a multor zone de interes. De asemenea, platformele dedicate lor s-au dezvoltat și ele, fiind parte a acestui trend modern - pornind de la diferitele aparate portabile vechi ce funcționau cu baterii până la dispozitivele de ultimă generație ori chiar telefoanele mobile, de la console care trebuiau conectate la televizor - acelea ce mergeau cu casete de 9999 în 1 - la brand-urile recunoscute din domeniu, ori de la calculatoarele “de epocă” la cele care ajung azi la performanțe cu mult peste așteptările din trecut. Este cert, totul din acest domeniu a evoluat cu o viteză admirabilă.

 

Printre toate variile forme de progres și genurile de jocuri online (jocuri pentru copii, jocuri de strategie, de curse, shooter-e, MMO-uri, ș.a.m.d.), se găsesc și unele ramuri care poate ar surprinde unele persoane, cum ar fi jocurile de noroc. Cazinourile online sunt produsul rezultat din dorința adaptării acelui tip de activitate la noile orizonturi deschise de Internet. Rezultatul a fost foarte benefic, tipul respectiv de jocuri devenind cu mult mai ușor-accesibil publicului larg. În plus, a adus cu sine și multe posibilități de a experimenta gratuit această experiență, ne-limitându-se la atât, desigur. Toate formele de jocuri de cazino au fost incluse în plan, cum ar fi jocurile de cărți sau ruletă, deși categoria cea mai diversă și care s-a inspirat din cele mai colorate surse (din punct de vedere tematic) sunt aparatele cunoscute și sub denumirea de sloturi (de la “slot machines”), precum se poate vedea aici: https://www.admiral.ro/ro/sloturi.

 

Așadar, jocurile au parcurs o cale lungă, iar în prezent există ceva pentru oricine, indiferent de circumstanțele personale ori cele referitoare la genurile, platformele preferate, online ori off-line.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.