Adevărul din spatele FACEBOOK: Un fost oficial dezvăluie adevăratul scop al GIGANTULUI

Publicat in IT&C 29 Septembrie 2017 1118 ori
Google+ WhatsApp
Adevărul din spatele FACEBOOK: Un fost oficial dezvăluie adevăratul scop al GIGANTULUI
Adevărul din spatele FACEBOOK: Un fost oficial dezvăluie adevăratul scop al GIGANTULUI

Un fost angajat Google oferă detalii îngrijorătoare despre scopul celor care conduc rețelele sociale. Acesta demontează adevăratele intenții pe care le au companii precum Google, Facebook sau Instagram și avertizează oamenii de modul în care marile companii se folosesc de ei.

Tristan Harris, fost etician de design pentru Google a vorbit în cadrul unei conferinţe TED despre competiţia care există între rețelele sociale. Scopul acestora, ca de exemplu Facebook, Instagram, Snapchat, este acela de a atrage atenția utilizatorilor, fiind un fel de studiu pentru psihologia umană.

„Când vorbim despre tehnologie, o privim de parcă este un cer albastru şi infinit spre care putem ţinti în orice direcţie. Dar vreau să vă spun că merge într-o direcţie foarte specifică. Există un scop ascuns în spatele întregii tehnologii care ne este oferită, iar acel scop vine ca o cursă crâncenă între giganţii din social media pentru atenţia noastră. Orice site, orice politician, orice campanie, ştiri, sporturi, jocuri, tot ce urmărim are un singur scop: un procentaj cât mai mare din atenţia noastră”, a spus Tristan Harris.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.