Inteligență artificială Made in Romania: Primul asistent digital românesc se numește AVI..

Publicat in IT&C 29 Septembrie 2017 971 ori
Google+ WhatsApp
Inteligență artificială Made in Romania: Primul asistent digital românesc se numește AVI..
Inteligență artificială Made in Romania: Primul asistent digital românesc se numește AVI..

Primul asistent digital românesc se va numi AVI și se va regăsi pe smartphone-urile Allview X4 Soul Infinity și X4 Infinity Plus, vârfurile de gamă ale producătorului de electronice din Brașov. Acesta este dotat cu inteligență artificială și va învăța de la utilizatori.

 

 

 

Ce știe să facă AVI

”Asistentul Vocal Interactiv (AVI) este numele primului asistent vocal în limba română, dezvoltat de la zero de echipa de cercetare și dezvoltare Allview. AVI este lansat astăzi într-o variantă beta, care va fi permanent updatată cu noi capabilități și care va învăța încontinuu cum să îmbunătățească experiența cu utilizatorul.

Asistentul vocal poate scrie mesaje dictate, poate suna contactele din agendă, deschide navigația și setează adrese prin comenzi vocale, modifică diferite setări ale telefonului. AVI poate fi deschis rapid și prin apăsarea dublă a butonului de power”, a arătat compania, într-un comunicat.

“Dispozitivele Allview evoluează în ritm cu nevoile clienților. La 10 ani de la prezentarea primului telefon sub brandul Allview, revoluționăm piața românească de telefoane inteligente cu două noi produse care vor avea caracteristici unice și vor asigura eficiență și performanță în funcție de nevoile fiecărui utilizator”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Upgrade hardware fără schimbarea telefonului

”Clienții noștri vor putea face upgrade de hardware fără să-și schimbe telefonul, vor putea realiza comenzi vocale multiple și se vor bucura de cele mai căutate funcții și aplicații ale momentului. Chiar și modul în care românii vor interacționa cu telefonul în magazine va fi unul inedit, bazat pe o tehnologie de stand-uri inteligente cu rol de asistent interactiv”, mai spune acesta.

Brandul Allview este deținut de către firma Visual Fan. Allview a fost inclusă recent într-un top al companiilor care pot ”inspira Europa”, realizat de către Bursa de la Londra.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.