Creştere SPECTACULOASĂ: Moneda virtuală Bitcoin atinge un nivel ISTORIC

Publicat in IT&C 14 August 2017 501 ori
Google+ WhatsApp
Creştere SPECTACULOASĂ: Moneda virtuală Bitcoin atinge un nivel ISTORIC
Creştere SPECTACULOASĂ: Moneda virtuală Bitcoin atinge un nivel ISTORIC

După ce ani de zile valoarea unui Bitcoin a rămas la sub 1.000 de dolari, moneda a cunoscut în august o creştere uimitoare. La începutul lunii, din sistemul Bitcoin s-a desprins o nouă moneda, care însă până acum nu a avut succes. Bitcoin a trecut în weekend de 4.000 de dolari, o valoare istorică, dacă ţinem cont că în primăvară lui 2015 moneda scăzuse la sub 250 de dolari şi abia la început de 2017 a fost depăşit pragul de 1.000 de dolari.

Sâmbătă moneda a atins 4.009 dolari/unitate, iar maximul a fost atins duminică: 4.225 dolari, arată datele Coindesk. În momentul publicării acestui articol un Bitcoin valorează în jurul a 4.050 dolari.


Moneda Bitcoin a atins în luna mai pragul record de 1.400 de dolari, iar în 20 iulie valoarea a depăşit 2.800 dolari, pe 5 august fiind depăşit pragul de 3.000 de dolari.

Valoarea Bitcoin a crescut în august cu 43% după ce la începutul lunii din sistem s-a desprins o nouă moneda, în urmă unor neînţelegeri pe tema viitorului cripto-monedei şi a modului în care ar trebui să se procedeze cu creşterea vitezei şi volumului tranzacţiilor şi cu faptul că cererea tot mai mare de moneda virtuală este frânată de limitele tehnologiei.

Succesul Bitcoin este în directă legătură cu creşterea gradului de adoptare a monedei de către diverse companii, tot mai mulţi având încredere în controversata moneda virtuală care a fost criticată de multă lume.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office