Cum să citești mesajele pe Facebook Messenger fără să dai seen

Publicat in IT&C 21 Iunie 2017 5370 ori
Google+ WhatsApp
Cum să citești mesajele pe Facebook Messenger fără să dai seen
Cum să citești mesajele pe Facebook Messenger fără să dai seen

În ultima perioadă, seen-ul a devenit o adevărată dramă pentru tot mai multe persoane.

 

 


Pe WhatsApp funcția „Last Seen” poate fi dezactivată, însă confidențialitatea Facebook este mult mai transparentă și nu permite dezactivarea confirmărilor de citire pentru mesaje.

Din fericire, există câteva metode de a ascunde faptul că ai citit mesajele primite pe Facebook Messenger.

Primul pas este să nu deschizi Messengerul atunci când primești un mesaj. Atât Facebook Messenger, cât și Whatsapp trimit mesajele direct și nu e nevoie să deschizi aplicația ca să le primești. Poți personaliza setările telefonul astfel încât notificările pe care vrei să le vezi să fie afişate pe ecran atunci când dispozitivul este blocat.
Airplane Mode

Modul Avion te poate scoate din încurcătură. Odată ce ai oprit conexiunea la internet, poți să uiti de seen și să citești mesajele liniștit. Nu îi va apărea seen nici măcar după ce ai dezactivat funcția și te-ai reconectat la net.
A treia metodă noi nu am încercat-o, însă există voci care susțin că funcționează.

În cazul în care folosești Facebook Messenger de pe un calculator, soluția este o mică aplicație, FB Chat Privacy, ce se instalează în browserul Chrome.

După instalare trebuie să intri pe Facebook.com sau Messenger.com și să apeși pe iconița din colțul din dreapta sus al barei de adresă. Imediat îți vor apărea două opțiuni– Block Typing Feature – care nu permite celeilalte persoane vadă când ai început să scrii un mesaj și Block Seen Feature – care dezactivează confirmarea de citire.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.