Google produce vodca

Publicat in IT&C 10 Aprilie 2017 536 ori
Google+ WhatsApp
Google produce vodca
Google produce vodca

In curand, expresia ”ma dau pe Google” va avea o cu totul alta semnificatie.

Filiala poloneza a gigantului american, in parteneriat cu studioul polonez de design Redkroft, a decis sa-si fabrice propria vodca care va fi vanduta intr-un ambalaj special, in culorile firmei, relatează National.

”Ideea este legata insasi de istoria campusului Google din Varsovia. Timp de decenii, aceasta cladire, care este astazi sediul companiei, era cartierul general al marcii de vodca Koneser”, au precizat designerii de la Redkroft. Vodca Google va fi vanduta in editii limitate si numai cu ocazii speciale.

Ambalajul, in culorile Google, este fabricat manual, de mare calitate. Vodca este alcoolul care este cel mai consumat in lumea intreaga. In Polonia, Ucraina, Suedia, Finlanda si, evident, in Rusia, vodca este considerata bautura nationala.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office