O invenţie uimitoare: Cât costă şi cum funcţionează ceasul cu levitaţie

Publicat in IT&C 24 Februarie 2017 741 ori
Google+ WhatsApp
O invenţie uimitoare: Cât costă şi cum funcţionează ceasul cu levitaţie
O invenţie uimitoare: Cât costă şi cum funcţionează ceasul cu levitaţie

Arată ca un obiect din filmele SF, dar este cât se poate de real. E mai mult decât un ceas, este un mod unic de a vizualiza timpul.

 


Levitaţia ne fascinează chiar şi astăzi, când ne-am familiarizat cu ea în era descoperirilor ştiinţifice şi a zborurilor spaţiale, dar STORY e un obiect neobişnuit ar avea cu siguranţă un efect spectaculos în casa ta. Imaginează-ţi doar cât timp ţi-ar lua să te obişnuieşti cu el, darămite unor oaspeţi care l-ar observa uimiţi în timpul unei vizite.

Ceasul cu levitaţie este invenţia companiei Flyte, care a produs şi un bec pe acelaşi principiu al fizicii. STORY e mai mult decât un ceas, este un mod unic de a vizualiza timpul.Dispozitivul are o bilă din crom care circulă plutind pe deasupra unui disc din lemn în care se află un circuit magnetic.

Acesta împinge bila şi o determină să se deplaseze circular, măsurând orele, minutele şi chiar anii. Intervalul de timp calculat poate fi stabilit prin intermediul unei aplicaţii de pe telefonul mobil.
Ceasul magic poate fi comandat la preţuri începând de la 399 de dolari, în funcţie de modelul dorit, de pe site-ul kickstarter.com, dedicat acestui proiect.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office