Orange anunţă extinderea acoperirii 4G în peste 1.300 de localităţi

Publicat in IT&C 09 Februarie 2017 515 ori
Google+ WhatsApp
Orange anunţă extinderea acoperirii 4G în peste 1.300 de localităţi
Orange anunţă extinderea acoperirii 4G în peste 1.300 de localităţi

Răspunzând solicitărilor exprimate de clienţii Orage, care au votat prin intermediul aplicaţiei Orange 4G Fun Kit judeţele în care compania să prioritizeze lucrările de acoperire, Orange anunţă extinderea acoperirii reţelei 4G în alte 1300 localităţi, ajungând 6.723 de localităţi la nivel naţional, scrie Go4it

Potrivit companiei, investiţiile în dezvoltarea reţelei oferă clienţilor acces mai bun la servicii de internet, contribuind la procesul de digitalizare şi la o mai bună adopţie a celor mai noi tehnologii, determinând reducerea decalajului digital. Orange deţine în prezent cea mai extinsă reţea 4G din România, care acoperă 97% din populaţia urbană şi 81% din populaţia totală a ţării.

În total, în anul 2016, Orange a extins acoperirea în 2.200 de localităţi, pe principalele drumuri naţionale cât şi pe autostrăzile care leagă Bucureştiul de litoral şi de partea de vest a ţării. În plus, Orange, împreună cu CFR, a implementat în 2016 un proiect-pilot prin intermediul căruia călătorii către Constanţa şi către munte beneficiau de Wi-Fi gratuit la viteze 4G.”De 20 de ani, reţeaua Orange a evoluat în permanenţă, iar astăzi conectează 1 din 2 români. Standardele serviciilor Orange au primit, de-a lungul timpului, atât recunoaşterea clienţilor, cât şi a organismelor internaţionale de certificare, demonstrând angajamentul nostru de a oferi cât mai multor clienţi acces la calitatea serviciilor adusă de reţeaua 4G. Prin investiţiile planificate în perioada următoare ne dorim să venim în întâmpinarea clienţilor, iar acest lucru înseamnă conectivitate la viteze superioare în cât mai multe zone, astfel încât utilizatorii noştri să aibă, aşa cum s-au obişnuit de două decenii, acces la servicii de cea mai înaltă calitate” a declarat Ştefan Slavnicu, Chief Technical Officer în cadrul Orange România.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office