CAND ESTE ANIVERSAREA GOOGLE. Cel mai folosit motor de cautare sarbatoreste cu un Doodle special

Publicat in IT&C 27 Septembrie 2016 772 ori
Google+ WhatsApp
CAND ESTE ANIVERSAREA GOOGLE. Cel mai folosit motor de cautare sarbatoreste cu un Doodle special
CAND ESTE ANIVERSAREA GOOGLE. Cel mai folosit motor de cautare sarbatoreste cu un Doodle special

Cand este aniversarea Google ne putem asteptam ca cel mai folosit motor de cautare din lume sa isi schimbe logo-ul. Aniversarea Google inseamna 18 ani de cautari pe internet si un DOODLE special.

 


Cine vrea sa stie cand este aniversarea Google, trebuie sa stie ca acest motor de cautare implineste 18 ani in data de 27 septembrie 2016.
Pentru aniversarea Google 2016, cine acceseaza acest motor de cautare va vedea un logo animat, in care litera G umfla un balon, care se transforma in restul de litere ale numelui companiei.
In ianuarie 1996, Larry Page si Sergey Brin, doctoranzi la Universitatea Stanford, au creat un proiect de cercetare privind motoarele de cautare si indexarea datelor de pe Internet.
Spre deosebire de alte motoare de cautare din acea vreme, care indexau si clasificau informatiile in functie de numarul de cautari inregistrat cu un termen, Google indexa si clasifica informatia in functie de relatia intre termenul cautat si pagina de Internet unde acesta aparea.
Cand este aniversarea Google aflam si de unde provine numele gigantului online. Oficial, Google a fost inregistrat pe 4 septembrie 1997, insa avea alt nume, iar sediul principal se afla intr-un garaj.
BackRub a fost numele original al motorului de cautare, deoarece facea referire la sistemul de indexare si clasificare, prin backlink.
Apoi a ajuns Google, pentru ca s-a avut in veder cuvantul googol, care este denumirea numarului reprezentat de cifra 1 urmata de 100 de zerouri. Cu alte cuvinte, sugereaza faptul ca acest motor de cautare este capabil sa indexeze o foarte mare cantitate de informatii.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.