Bătălie acerbă pe piața de internet: cine oferă cea mai mare viteză

Publicat in IT&C 11 August 2016 1235 ori
Google+ WhatsApp
Bătălie acerbă pe piața de internet: cine oferă cea mai mare viteză
Bătălie acerbă pe piața de internet: cine oferă cea mai mare viteză

Bătălia pe piața de internet este una extrem de dură în România, una dintre țările cu cea mai bună viteză a internetului din lume. Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a remis raportul pe anul 2015.

 

În acest raport putem constata că RCS&RDS este liderul incontestabil al pieței de internet fix, cu o viteză medie de download de 101,3 Megabiți pe secunda (Mbps) și o viteză medie de upload de 103,3 Mbps.

În ceea ce privește vitezele pe internetul mobil, Orange a dominat această piață, chiar dacă în ultimul trimestru Vodafone a avut o revenire spectaculoasă pe piață.

Consultați AICI RAPORTUL CALITĂȚII pentru vitezele de internet

Orange a dominat piața cu viteze medii de download de 43,72 Mbps și cu viteze medii de upload de 17,63 Mbps în afara clădirilor (outdoor).

Pe locul secund s-a situat Vodafone cu viteze medii de download de 33,03 Mbps și cu viteze medii de upload de 15,49 Mbps în afara clădirilor (outdoor).

Pe locul trei s-a aflat Telekom Mobile cu viteze medii de download de 14,11 Mbps și cu viteze medii de upload de 6,97 Mbps în afara clădirilor (outdoor).

content-image

content-image

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.