Google Maps va permite să adaugi mai multe destinații și în versiunea mobilă

Publicat in IT&C 30 Iunie 2016 739 ori
Google+ WhatsApp
Google Maps va permite să adaugi mai multe destinații și în versiunea mobilă
Google Maps va permite să adaugi mai multe destinații și în versiunea mobilă

Google Maps e o aplicație pentru smartphone extrem de utilă. Nu e perfectă încă, dar vestea bună e că Google lucrează la asta.

Aplicația e un instrument de care nu te poți lipsi, mai ales dacă te aventurezi în vacanță în locuri pe care nu le cunoști, la volanul mașinii sau chiar pe jos. Aplicația pentru Android și iOS oferă multe informații utile, legate de locuri unde poți alimenta mașina, de unde poți cumpăra mâncare și îți sugerează și eventuale opriri. Partea neplăcută e că nu puteai, până acum, să adaugi o a doua destinație și în versiunea pentru mobil, decât după ce o completai pe prima.
Funcția era disponibilă în versiunea pentru desktop a Google Maps, dar credem că nu toți oamenii stau cu laptopul deschis pe toată durata unui roadtrip. Din fericire, aplicația mobilă a primit, în sfârșit, capabilitatea de a adăuga mai multe adrese. Interfaţa este foarte simplu de înțeles, fiecare destinaţie nouă putând fi adăugată apăsând noul buton „+” poziționat.
Momentan, navigația către destinații multiple va fi disponibilă doar pe Android, cu condiția ca utilizatorul să fi făcut actualizarea la versiunea 9.21 a aplicaţiei din Google Play Store. Dacă nu ai încă acces la această funcţie, deși ai cea mai nouă versiune a aplicației, probabil va trebui să mai aştepți câteva zile până când Google o va activa. Încă nu există informaţii despre actualizarea versiunii pentru iOS, însă, fără îndoială, va veni în lunile următoare.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.