Care este browserul care consuma cel mai putin bateria! Chrome este pe ultimul loc!

Publicat in IT&C 22 Iunie 2016 869 ori
Google+ WhatsApp
Care este browserul care consuma cel mai putin bateria! Chrome este pe ultimul loc!
Care este browserul care consuma cel mai putin bateria! Chrome este pe ultimul loc!

Microsoft se lauda cu browserul propriu, Edge.


Candva, browserele se aflau in competitie in primul rand pentru performanta si calitate. Apoi au aparut extensiile si add-on-urile. Acum insa, consumul de baterie pare sa devina principalul aspect care intereseaza utilizatorii.

Cei de la Microsoft se lauda ca browserul lor, Edge, este cel mai eficient in ceea ce priveste managementul consumului de baterie! Surprinzator, cel mai slab la acest capitol este Google Chrome, cel care este insa cel mai popular.

Microsoft a facut cateva teste pentru a demonstra acest lucru - cel mai interesant dintre acestea este cel in care au luat 4 laptopuri Surface Book care au rulat prin streaming acelasi clip HD si care au folosit 4 browsere diferite, Firefox, Chrome, Opera si Edge. Chrome a epuizat cel mai rapid laptopul, dupa 4 ore si 20 de minute. Laptopul cu Firefox a rezistat 5 ore si 9 minute, Opera fiind pe locul 2 cu 6 ore si 18 minute. Rezultatul Microsoft Edge este insa impresionant cu 7 ore si 22 de minute.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.