Tehnologia viitorului prezenta la Bucuresti pentru 7 zile

Publicat in IT&C 04 Mai 2016 696 ori
Google+ WhatsApp
Tehnologia viitorului prezenta la Bucuresti pentru 7 zile
Tehnologia viitorului prezenta la Bucuresti pentru 7 zile

Orase precum Londra, Berlin si chiar Sofia au deja propriile evenimente prin care sarbatoresc tehnologia si impactul pe care mediul digital il are asupra activitatii noastre zilnice. In luna mai, Bucurestiul va fi plasat de asemenea pe aceasta harta odata cu desfasurarea Bucharest Technology Week. Timp de o saptamana, intre 23 si 29 mai, in oras vor avea loc peste 30 de evenimente adresate publicului larg, conferinte de business tematice si o expozitie interactiva de tehnologie. 

 

Pentru ca tehnologia are impact asupra vietii tuturor, evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week se adreseaza tuturor, de la studenti pana la copii, antreprenori, profesionisti si pasionati de tehnologie. Una din temele prezente in cadrul saptamanii Bucharest Technology Week este casa inteligenta, sustenabila energetic, prietenoasa cu mediul si care poate fi controlata prin intermediul unei aplicatii mobile. Solutii de smart home vor fi prezentate atat in expozitia din Piata George Enescu de pe 27-29 mai, cat si in cadrul evenimentului organizat de EfDEN. Casa dezvoltata de studenti si profesori la facultatile de constructii si arhitectura, a fost prezentata la targuri internationale, urmand ca in cadrul saptamanii dedicate tehnologiei sa fie realizate tururi ale casei si dezbateri pe tema sustenabilitatii si eficientei energetice.

Alte evenimente din saptamana Bucharest Technology Week vor dezbate rolul tehnologiei in educatie, cultura sau arta, incluzand o expozitie care va reuni lucrarile mai multor artisti plastici intr-o expozitie de sculptura, grafica si design, menite sa puncteze influenta noilor tehnologii asupra dezvoltarii artei. De asemenea, participantii vor invata cum sa-si „dreseze” robotul in cadrul unui workshop de robotica adresat copiilor si vor putea printa 3D la cele 2 workshop-uri adresate publicului larg. Inscrierile la evenimentele din mai au loc pe www.techweek.ro/events.

Aplicatii ale tehnologiei in afaceri si societate

Liderii de business vor participa la 4 conferinte tematice, in care vor descoperi noi studii de caz ale aplicatiilor tehnologiei in afacerea lor. Innovation Summit (24 mai), Brands+Tech Summit (25 mai), Enterprise-IT Summit (26 mai) si Java Dev Summit (27 mai) vor avea loc la Athénée Palace Hilton, reunind experti din mediul local si international pentru dezbateri menite sa accelereze adoptarea tehnologiilor noi de catre companiile romanesti.

Saptamana se va termina cu o expozitie interactiva in Piata George Enescu - Ateneu, pe 27-29 mai, in care vizitatorii vor putea testa masini electrice si hibride, roboti, gadget-uri, device-uri, solutii de transport electric, solutii de printare 3D, solutii de smart homes si multe altele. Participarea la expozitie e gratuita pentru cei inregistrati online pe www.techweek.ro/tickets/#expo, care vor fi printre primii ce vor afla despre noile tehnologii si gadgeturi anuntate.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office