Experiența utilizatorilor pe Instagram va deveni mai simplă: Ce funcții noi adăugă Meta

Publicat in IT&C 25 Iulie 2022 1173 ori
Google+ WhatsApp
Experiența utilizatorilor pe Instagram va deveni mai simplă: Ce funcții noi adăugă Meta
Experiența utilizatorilor pe Instagram va deveni mai simplă: Ce funcții noi adăugă Meta

Compania Meta adaugă funcţii noi în secţiunea „reels" a reţelei de socializare Instagram pentru a crea şi a partaja clipuri video, experienţa în aplicaţie devenind astfel mai simplă.

Noile instrumente le vor permite utilizatorilor să-şi împărtăşească poveştile cu comunitatea într-un mod nou.

Pentru a îmbunătăţi crearea şi descoperirea clipurilor video distractive, Instagram simplifică experienţa video, creând noi compilaţii „reels". Aceasta înseamnă că videoclipurile noi de pe Instagram cu o durată de sub 15 minute vor primi instrumente de editare creative „reels" şi o experienţă full-screen.

Mai exact, utilizatorii vor putea folosi funcţionalităţi precum remixarea fotografiilor - atunci când se remixează o fotografie, aceasta se va transforma automat într-un „reel", pe ecran apărând un layout verde care va permite adăugarea propriul comentariu video -, şabloane noi ce permit crearea cu uşurinţă a „reels-urilor" prin preîncărcarea substituenţilor audio şi video, astfel încât trebuie doar adăugate şi decupate propriile videoclipuri -, adăugarea clipului - în loc să apară două clipuri în acelaşi timp, există opţiunea de a adăuga clipul pe „reels-ul" altcuiva într-o secundă -, şi dual, funcţie ce le permite utilizatorilor să înregistreze simultan cu camera frontală şi cea din spate a telefonului mobil, astfel încât aceştia să poată surprinde atât un moment unic pe care doresc să îl împărtăşească, cât şi reacţia lor la acesta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.