Sony a prezentat noul PlayStation5: ce noutăți aduce și când va fi lansată consola pe piață /VIDEO

Publicat in IT&C 12 Iunie 2020 959 ori
Google+ WhatsApp
Sony a prezentat noul PlayStation5: ce noutăți aduce și când va fi lansată consola pe piață /VIDEO
Sony a prezentat noul PlayStation5: ce noutăți aduce și când va fi lansată consola pe piață /VIDEO

Sony a prezentat, în cadrul unui eveniment transmis online, designul hardware al PlayStation 5, împreună cu alte

informaţii despre viitoarea generaţie a consolei de jocuri.

Designul PlayStation 5, care a stârnit deja reacţii foarte diverse pe Twitter, în cea mai mare parte comice, poate fi caracterizat ca fiind similar unui sandviş alb-negru. Aceeaşi linie de design este folosită de toate accesoriile care vor însoţi consola, inclusiv de controller.

PlayStation 5, care a fost gândită să fie ţinută vertical, va avea două versiuni. Prima va fi dotată cu unitate Blu-ray 4K, iar a doua, numită Digital Edition, va fi lipsită de unitatea optică. Cea din urmă va descărca jocurile de pe internet, va fi mai subţire şi mai ieftină.

Sony va lansa şi o serie întreagă de accesorii pentru PlayStation 5. Printre acestea se numără o cameră HD, un set de căşti wireless şi o telecomandă pentru conţinutul multimedia - toate cu acelaşi design alb-negru.

Designul este doar parte a puzzle-ului, din care lipsesc încă informaţii tehnice. Se ştie, până acum, că PlayStation 5 va avea un procesor AMD Zen 2 cu 8 nuclee, o placă video custom AMD RDNA 2, un SSD de 825GB cu viteze de 5.5GB/s şi va oferi suport 8K cu o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz.

Consola PlayStation 5 urmează să fie lansată pe piaţă undeva în prima jumătate a anului viitor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.