INCREDIBIL După ce i-a înregistrat PE ASCUNS, Facebook oferă acum SUME INFIME utilizatorilor

Publicat in IT&C 21 Februarie 2020 2818 ori
Google+ WhatsApp
INCREDIBIL După ce i-a înregistrat PE ASCUNS, Facebook oferă acum SUME INFIME utilizatorilor
INCREDIBIL După ce i-a înregistrat PE ASCUNS, Facebook oferă acum SUME INFIME utilizatorilor

Decizie incredibilă luată de Facebook. Prinsă anul trecut că procesează înregistrările utilizatorilor săi fără acordul acestora, Facebook încearcă să convingă oamenii să-şi trimită singuri înregistrările. Promite, în schimb, mărunţiş.

În urma unor investigaţii jurnalistice, s-a aflat anul trecut că Facebook, Amazon, Apple şi Google procesează înregistrările vocale ale propriilor utilizatori cu scopul de a-şi îmbunătăţi serviciile, dar fără acordul acestora.

Scandalul a avut ca urmare oferirea utilizatorilor opţiunea de a fi sau nu ascultaţi, ceea ce se pare că a dus la reducerea numărului de înregistrări pe care giganţii din domeniul tehnologiei le pot folosi.

Aşa se face că, din cele patru companii, Facebook este prima care promite bani pentru înregistrările vocale ale utilizatorilor săi.

Facebook a dat startul unui program numit “Pronunciations”, disponibil în aplicaţia Viewpoints, pe care compania americană o foloseşte pentru cercetări de piaţă.

Utilizatorii trebuie să rostească “Hey Portal” urmat de numele unui prieten. Aceeaşi înregistrare trebuie făcută de câte două ori pentru 10 prieteni. Acest set de înregistrări îi aduce unui utilizator 200 de puncte.

Însă, utilizatorii nu pot retrage bani decât după ce depăşesc pragul de 1.000 de puncte, care le aduc 5 dolari.

Cel puţin în această primă fază a programului, sunt acceptaţi doar utilizatori americani care au cel puţin 75 de prieteni.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.