Substanțe nutritive care amplifică capacitățile creierului. Ce nu vrea industria farmaceutică să se știe?

Publicat in Cunoastere 29 Decembrie 2016 1367 ori
Google+ WhatsApp
Substanțe nutritive care amplifică capacitățile creierului. Ce nu vrea industria farmaceutică să se știe?
Substanțe nutritive care amplifică capacitățile creierului. Ce nu vrea industria farmaceutică să se știe?

<<În 1992, Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) declara că „orice produs, indiferent de compoziție, care este asociat în mod explicit cu pretenția de medicament pentru stimularea inteligenței este… ilegal și pasibil de a fi confiscat de către FDA în vederea protejării sănătății publice.”

Oricât de bizar ar suna, orice substanță, indiferent cât de sigură ar fi, este ilegală dacă este asociată cu pretenția de medicament pentru stimularea inteligenței sau dacă producătorii săi fac măcar o aluzie la faptul că aceasta ar putea să dezvolte inteligența. Cu alte cuvinte, dacă s-ar dovedi că apa îmbuteliată îmbunătățește inteligența, apa îmbuteliată ar fi, prin definiție, automat „ilegală și pasibilă de a fi confiscată de FDA.

Această organizație nu s-a dovedit niciodată interesată să își dea acordul pentru medicamente care se rezumă la îmbunătățirea memoriei sau la stimularea inteligenței umane…>>

Și pentru că FDA face legea în SUA, iar prin Industria Farmaceutică din Statele Unite, și într-o bună parte din restul lumii, nu ați auzit prea multe despre substanțele legale pentru optimizarea creierului. De ce? Pentru că sistemul nu are nevoie de oameni inteligenți…

Așadar, dacă dorești să ai un creier mai elastic, mai performant, recomandarea noastră este să mergi la magazinele naturiste unde vei găsi mai multe susbstanțe naturale, fără efecte secundare, care, luate în doze adecvate, îți vor amplifica capacitățile creierului, îți vor înbunătăți memoria, te vor ajuta să obții performanțe de vârf.

Iată recomandările noastre: germanium, glutation, ginseng, DMG, ginkgo biloba, piroglutamat de arginină, fosfatidilcolină, DMAE și coenzina Q10.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.