Nostradamus, profeţie înspăimântătoare pentru 2017

Publicat in Cunoastere 15 Decembrie 2016 1865 ori
Google+ WhatsApp
Nostradamus, profeţie înspăimântătoare pentru 2017
Nostradamus, profeţie înspăimântătoare pentru 2017

Cum va arata anul 2017? Judecand dupa profetiile celor mai cunoscuti clarvazatori, anul care se apropie nu promite nimic bun. "Un tablou destul de sumbru", comenteaza presa straina.

 

Nostradamus

Mare parte din prezicerile lui Nostradamus, care a trait in secolul al XVI-lea s-au adeverit. El a vorbit despre pericolul distrugerii omenii in 2015-2020. In ceea ce priveste 2017, Nostradamus prevede un an greu pentru multe state ale lumii. Nu vor lipse catastrofe naturale, inclusiv o seceta grava.

Baba Vanga

Tot in culori sumbre a descris anul 2017 si clarvazatoare oarba, Baba Vanga. Ea a vorbit despre numeroase conflicte in interiorul statelor, despre razboaie de mare amploare, epidemii infricosatoare si despre o inrautatire dramatica a starii de sanatate a mediului inconjurator in contextul utilizarii armei biologice. Batrana a anuntat, de asemenea, ca in 2017 va izbucni un infricosator conflict militar, care va cuprinde toata lumea.

James Hansen

Climatologul James Hansens sustine ca in 2017 Terra va fi cuprinsa de inundatii pe fondul incalzirii globale si a topirii ghetarilor. Omenirea se va confrunta cu fenomene meteorologice extreme si dezastre naturale. Multe animale si plante vor fi distruge, fenomen care va conduce, intr-un final, la sfarsitul lumii

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.