Legea Gândului: cum imposibilul devine posibil

Publicat in Cunoastere 31 Martie 2016 1251 ori
Google+ WhatsApp
Legea Gândului: cum imposibilul devine posibil
Legea Gândului: cum imposibilul devine posibil

Deși termenul de radionică a fost făcut cunoscut abia la începutul secolului XX de către medicul american Albert Abrams, datări despre această știință au existat încă din cele mai vechi timpuri.

În scrierile antice există mărturii despre folosirea aparatelor radionice în scopuri terapeutice. De asemenea, sunt des întâlnite desenele găsite pe pereții interiori ai unor peșteri, desene care surprindeau momente din timpul vânătorii, anticipând rezultatul final, și pe care anticii le creau pentru asigurarea succesului și protecția tribului.

image1(9)

Chiar imensele și misterioasele piramide din Egipt și din China reprezinta din această perspectivă aparate radionice menite să emită influențe benefice pe întreaga planetă. Cunoștințele și înțelegerea anticilor erau cu siguranță dincolo de imaginația noastră.

Lucrurile care vibrează pe aceeași frecvență se atrag reciproc

Dacă te întâlnești prima dată cu termenul de radionică sau nu îți este foarte familiar, o definiție pusă într-un limbaj cât mai simplu ar fi aceasta: radionica reprezintă știința de a pune rapid în rezonanță două sisteme. Ce înseamnă să pui în rezonanță? Să faci ca două lucruri să vibreze pe aceeași frecvență. Este chiar esența Legii Rezonanței sau a Legii Gândului: ceea ce este la fel se atrage reciproc.

Fiecare dintre noi folosim radionica zi de zi în mod inconștient. Fiecare gând pe care îl emitem este o formă de radionică. Energia cu care este încărcat un gând sau o emoție atrage energii asemănătoare, iar împreună atrag alte și alte energii asemănătoare. Când un gând a acumulat suficientă energie el se materializează în planul fizic. Acest lucru se întâmplă cu atât mai rapid și mai armonios cu cât gândul respectiv este mai curat și mai clar. Motivul pentru care cele mai multe intenții pe care le lansăm în mod conștient cu scopul de a fi concretizate în planul fizic nu se materializează este pentru că sunt încarcate cu energii mixte: gânduri contrare, convingeri personale opuse, programe emoționale din copilărie și blocaje subconștiente.

Este frustrant și obositor să te chinui o perioadă îndelungată de timp cu un proiect important pentru tine din care să nu vezi rezultate, oricât de mult încerci să concretizezi lucrurile. Procesul de identificare și dizolvare a blocajelor, atunci când lucrezi singur sau faci terapie, poate dura ani de zile. Există însă și o scurtătură.

Cheia transformării personale: setarea conștientă a unui program mental nou

Aici intervine radionica. Prin intermediul unui aparat radionic poți dizolva blocajele și programele emoționale subconștiente care te împiedică să concretizezi un gând. Indiferent care este acest gând, cu ajutorul emisiilor radionice tu setezi practic un program mental nou, clar, care începe să ruleze în planul subtil până când este materializat în planul fizic. Acest lucru se întâmplă în cel mai armonios și natural mod posibil prin sincronicități, oameni potriviți la locul potrivit, resurse nesperate, inspirație, înțelegeri noi și o anumită maturizare la nivel spiritual care îți permite să vezi clar ceea ce   înainte nu-ți era accesibil.

Când practici radionica acționezi permanent la nivelul propriului subconștient, modelându-l și trasându-i noi și noi direcții potrivite intențiilor tale conștiente. Lucrând cu un aparat radionic este ca și cum îți pilotezi propriul avion: ieși de pe pilot automat, preiei controlul și îl îndrepți în orice direcție dorești tu. Ceea ce trebuie să faci este doar să setezi “destinațiile”, adică ce transformări dorești să se producă în viața ta.

 image 2(2)

Mai mult decât atât, practica radionică produce transformări profunde la nivel spiritual. Cel mai cunoscut instrument radionic disponibil pe piața din România este Atlantis produs de către AimGroup. Să lucrezi cu acest instrument este ca și când ai avea acasă propriul laborator de transformare a dorințelor în realitate. Îți clarifici un vis pe care vrei să-l experimentezi în planul material și începi lucrul cu Atlantis. În perioada de “incubație” a gândului setat, tu nu trebuie să te focalizezi permanent asupra lui, ci te poți ocupa în continuare de toate celelalte proiecte personale. O emisie radionică trebuie făcută o dată, ideal de două ori pe zi și este bine să lucrezi cu un singur proiect. După ce acesta se concretizează, ți-l poți pregăti pe următorul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.