Țările estice refuză cotele obligatorii de refugiați. România este condusă de slugi?!?

Publicat in Cunoastere 23 Septembrie 2015 796 ori
Google+ WhatsApp
Țările estice refuză cotele obligatorii de refugiați. România este condusă de slugi?!?
Țările estice refuză cotele obligatorii de refugiați. România este condusă de slugi?!?

Cu toate că baba Merkel, noul dictator al Europei, a impus, printr-o decizie luată la Bruxelles, cote obligatorii de refugiați pentru toate țările, inclusiv pentru cele care au votat împotrivă, câteva țări se arată neascultătoare și îi dau cu flit.

Astfel, primul-ministru al Slovaciei a declarat ieri, tranșant, că „Atâta timp cât sunt prim-ministru, cotele obligatorii nu vor fi aplicate pe teritoriul Slovaciei.” (Flux24.ro)

Cehia va contesta la Curtea Europenă de Justiție această decizie, în timp ce președinta Croației și-a permis să o acuze pe Merkel că a creat haos în Europa, încurajând imigranții să vină, cu declarații iresponsabile…

Fără îndoială că o Ungarie care și-a construit garduri de sârmă la granițe, nu va accepta cote obligatorii.

Dar România? Ei bine, dincolo de declarațiile de fațadă potrivit cărorar nu vom accepta cote de refugiați, mesajele date de oficialii noștri par să ascundă o acceptare necondiționată a impunerilor regizate de Merkel, ceea ce poate afecta grav interesele României.

Robert Turcescu anunța acum câteva zile că știe, pe surse, că vom avea în curând nu 2.000, nici măcar 6.000 de imigranți, ci vreo 40.000, și acesta e doar începutul… Situația poate să devină foarte gravă pentru că acești oameni nu pot fi ținuți în țarcuri, precum animalele, ci trebuie integrați în sociatatea românească – trebuie să primească locuințe, locuri de muncă, condiții minime de trai. Iar o Românie care nu a putut până acum să ofere condiții decente de trai și realizare profesională propriilor cetățeni, se va duce în picaj cu o astfel de povară financiară!

În concluzie, viitorul apropiat ne va arăta dacă în fruntea României avem lideri adevărați sau slugi ale Bruxelului. Atunci când proiectul Uniunii Europene se transformă într-un Nou Soviet Suprem, deciziile de la centru nu mai au acoperire morală și etică! Pentru că, dacă Germania încurajează imigrația, atunci tot Germania trebuie să își asume consecințele!

Planul Germaniei pare extrem de pervers: își va selecta forța de muncă cu înaltă calificare, pentru a acoperi nevoile economiei germane, iar ceilalți vor fi luați de țări precum România, în mod OBLIGATORIU. Chiar așa?!?

Daniel Roxin

P.S. Potrivit săptămânalului francez Le Point, care citează surse oficiale de la Bruxelles, nu există sancțiuni financiare pentru țările care se opun primirii cotelor obligatorii de refugiați.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office