Sfinții Închisorilor – Interziși de o lege antiromânească?

Publicat in Cunoastere 19 August 2015 Actualizat: 21 August 2015 930 ori
Google+ WhatsApp
Sfinții Închisorilor – Interziși de o lege antiromânească?
Sfinții Închisorilor – Interziși de o lege antiromânească?

Joi, 20 august 2015, de la ora 18, la Ploiești – în Sala „Marea Unire” a Bibliotecii Județene „Nicolae Iorga” – se va desfășura conferința „Sfinții Închisorilor – Interziși de o lege antiromânească?”.

Intrarea este liberă.

Despre legea nedreaptă și neconstituțională vor vorbi: Pr. Marius Vișovan – Președintele Asociației Urmașilor Luptătorilor Anticomuniști și Ciprian Voicilă.


Eveniment organizat de Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”  în colaborare cu Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga”.

afis1

Sintagma metaforică „sfinţii închisorilor“ îi vizează pe unii dintre fiii şi fiicele Bisericii noastre care au murit pentru credinţă în gulagul concentraţionar românesc, instaurat de către dictatura comunismului ateu, după modelul experimentat de sovietici. Elita ţării era în puşcăriile comuniste. (doxologia.ro)

VIDEO

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.